Külaskäik vanaema juurde

6.0012.00

Mänguga Külaskäik vanaema juurde saab arendada lapse mõtlemisoskust ning harjutada kaasaütleva käände kasutamist sõnas ja lauses.

Toodet on lubatud kasutada ainult isiklikuks tarbeks või õppetegevustes. Toodet ei ole lubatud kasutada kaubanduslikel eesmärkidel ning jagada internetis (tasuta või tasu eest) kolmandatele isikutele ilma loata. 

Tootekood: - Kategooriad: ,

Mängu eesmärk on harjutada kaasaütleva käände kasutamist 1-2silbilistes sõnades ja lihtlausetes ning arendada lapse mõtlemisoskust.

Millest mäng koosneb?

  • mängujuhend
  • kaks mängualust
    – kaart, millele on märgitud teekond vanaema majani
    – riiulitega mängualus, mille abil koristada ära sassis tuba
  • mängudes kasutatavate esemete pildid (sõidukid ja mänguasjad).

Mängu käik:
I
Liisa läheb külla vanaemale. Tee vanaema juurde on pikk, Liisa peab kasutama vanaema juurde jõudmiseks erinevaid sõiduvahendeid. Eesmärgiks on nuputada välja, millise sõiduvahendiga saab Liisa erinevates peatuspunktides oma teekonda jätkata ning asetada sõiduvahend kaardil õigesse peatuspunkti. Igas punktis saab laps öelda kaasaütlevat käänet kasutades, millega Liisa edasi sõidab. 

II Liisal on vanaema juures palju mänguasju. Liisa on terve päeva mänginud, tuba on väga sassis. Mänguasjad tuleb panna tagasi riiulisse, seejärel saab laps öelda, millega Liisa mängis.

Tootevalik

Allalaaditav PDF, Paberil mäng, Lamineeritud mäng

Shopping Cart