Arva ära!

6.0010.00

Põrsa ja siili võrdlemismängu eesmärgiks on kinnistada S-hääliku korrektset hääldust sõna kõigis positsioonides sõna ja lause tasandil. Eesmärgiks on ära arvata teise mängija poolt välja valitud loom.

Toodet on lubatud kasutada ainult isiklikuks tarbeks või õppetegevustes. Toodet ei ole lubatud kasutada kaubanduslikel eesmärkidel ning jagada internetis (tasuta või tasu eest) kolmandatele isikutele ilma loata.

Tootekood: - Kategooriad: ,

Millest mäng koosneb?

  • mängujuhend
  • 2 siili + 2 põrsa mängualust (mõlemale mängijale üks samasugune leht)

Mida on lisaks vaja?

  • prinditud faili puhul pliiatsit
  • mängu korduvaks kasutamiseks lamineeritud mängulehed ja marker (mitte veekindel), niiske lapp/paberrätik (soovituslik puhastamiseks kasutada des-vahendit).

Mängu käik: mängijad valivad samasugused mängualused – kas põrsa või siili piltidega. Seejärel määratakse, kes on arvaja. Arvaja märgib mängualusele enda valitud looma numbri ning teine mängija hakkab küsimuste abil ära arvama vastasmängija poolt välja valitud looma.

Näiteks: kas sinu põrsal on sinine lips? kas sinu põrsal on saapad? jne.

Valede loomade välistamiseks võib arvaja need maha tõmmata. Ka vastasmängija võib vastamisel kasutada täislauseid, nt: ei, minu siilil pole kollast lipsu. Mäng kestab, kuni mängijad on ära arvanud vastasmängija poolt valitud looma numbri.

Tootevalik

Allalaaditav PDF, Paberil mäng, Lamineeritud mäng

Shopping Cart