Minu viis meelt

6.0010.00

Mängu eesmärgiks on õpetada eristama ja tundma erinevaid meeli (nägemine, kuulmine, kompimine, haistmine, maitsmine), harjutada ainsuse osastava käändevormi kasutamist (nt: mida sa nuusutad/nuusutasid? nuusutan/nuusutasin suppi) ja lausete moodustamist (nt: ma nuusutan ninaga lille).

Toodet on lubatud kasutada ainult isiklikuks tarbeks või õppetegevustes. Toodet ei ole lubatud kasutada kaubanduslikel eesmärkidel ning jagada internetis (tasuta või tasu eest) kolmandatele isikutele ilma loata.

Tootekood: - Kategooriad: ,

Millest mäng koosneb?

  • ümarad meelte alused (viis erinevat)
  • objektide ümmargused kaardid (24 tükki)

Mängu käik: mängija(te) ülesandeks on jagada ümmargused objektide kaardid korrektselt meelte kaartidel olevatele tühjadele ringidele. Mängija(d) ütlevad kaarti asetades sobiva lause (nt: kõrvaga ma kuulen raadiot). Täiskasvanu võib vajadusel abistada küsimusega (mida sa kuuled/vaatad? mis lõhna sa tunned? jne). 

Lisaks võib kasutada iga meele juures erinevaid tegelasi (poiss vaatab televiisorit, vanaema kuulab raadiot). Samuti võib harjutada tegusõna mineviku vorme (mida poiss tegi? poiss vaatas televiisorit).

Tootevalik

Allalaaditav PDF, Paberil mäng, Lamineeritud mäng

Shopping Cart